KittyKitchen

Duplacsokis biscotti

Hozzávalók:

60 g vaj
140 g cukor
10 g Bourbon vaníliás cukor
2 tojás
300 g liszt
1 1/2 kk. sütőpor
20 g kakaópor
1/4 kk. só
100 g étcsokoládé
100 g mandula

IMG_4768

Az étcsokoládét és a mandulát apró darabokra vágjuk. Egy tálban habosra keverjük a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a tojásokkal tovább habosítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és a kakaóport, összedolgozzuk. Végül belegyúrjuk a mandulát és a csokoládét. Két kb. 30 centi hosszú hurkát formázunk a tésztából és 160 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Amikor kicsit kihűlt, mindkét rudat 2-2,5 centi vastag szeletkre vágjuk. A szeleteket visszarakosgatjuk a sütőlemezre és még kb. 15 percre visszatesszük a sütőbe. 24-30 darab lesz belőle.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!