KittyKitchen

Piros gyümölcsös puncs

A tegnapi mézes puszedlinek nagyszerű kísérője egy bögre forró puncs.

Hozzávalók:

750 ml 100%-os piros gyümölcslé
1 narancs héja és leve
1 rúd fahéj
6 szem szegfűszeg
1 ek. méz

IMG_4884

A gyümölcslevet egy lábosba öntjük. A narancs héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A gyümölcsléhez öntjük a narancslevet, beletesszük a reszelt narancshéjat és a fűszereket. Az egészet felforraljuk, majd pár percig hűlni hagyjuk. Végül hozzáadjuk a mézet és leszűrjük.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!