KittyKitchen

Mogyorókrém

Hozzávalók:

300 g mogyoró
90 g kókuszcukor
30 g kakaópor

DSCN0173

A mogyorót szétterítjük egy nagy tepsin, és 200 fokra előmelegített sütőben 5-10 percig pirítjuk. Figyelni kell, hogy ne égjen meg. Amikor már nem forró, ledörzsöljük a héját. A kókuszcukrot ledaráljuk. A mogyorót magában addig daráljuk, amíg pépes nem lesz. Ekkor hozzáadjuk a kókuszcukrot és a kakaót, és addig járatjuk a darálót, míg össze nem keverednek. A kész krémet jól zárható üvegbe töltjük.

Az eredeti recept a Nuts in the Kitchen című szakácskönyvből származik.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!