KittyKitchen

Duplacsokis keksz

Hozzávalók:

175 g vaj
100 g porcukor
1 tojás
225 g liszt
25 g kakaópor
150 g étcsokibogyó

DSCN0408

A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd a tojással tovább habosítjuk. Hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport, simára keverjük. Végül belegyúrjuk az étcsokibogyót. Egy sütőlemezt kibélelünk sütőpapírral. A tésztából diónyi gombócokat formálunk, és némileg összelapítva a sütőlemezre rakosgatjuk őket. 170 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Kb. 30 keksz lesz belőle.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!