KittyKitchen

Narancsos-csokis biscotti

Hozzávalók:

25 g vaj
75 g cukor
1 narancs reszelt héja
1 tojás
150 g liszt
1 nagy csipet só
3/4 kk. sütőpor
50 g étcsokibogyó
50 g dió

DSC_0027n

A vajat habosra keverjük először a cukorral és a narancshéjjal, majd a tojással. Beledolgozzuk a lisztet, a sót és a sütőport, majd a csokibogyót és az apró darabokra tördelt diót. A tésztából egy 25-30 cm hosszú rudat formálunk, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. 10-15 percig hűlni hagyjuk, majd nagyjából 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket a sütőlemezre fektetjük, és újabb 15-20 percig sütjük. 18-20 darab lesz belőle.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!