Duplacsokis biscotti

Hozzávalók:

60 g vaj

140 g cukor

10 g Bourbon vaníliás cukor

2 tojás

300 g liszt

1 1/2 kk. sütőpor

20 g kakaópor

1/4 kk. só

100 g étcsokoládé

100 g mandula

Az étcsokoládét és a mandulát apró darabokra vágjuk. Egy tálban habosra keverjük a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a tojásokkal tovább habosítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és a kakaóport, összedolgozzuk. Végül belegyúrjuk a mandulát és a csokoládét. Két kb. 30 centi hosszú hurkát formázunk a tésztából és 160 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Amikor kicsit kihűlt, mindkét rudat 2-2,5 centi vastag szeletkre vágjuk. A szeleteket visszarakosgatjuk a sütőlemezre és még kb. 15 percre visszatesszük a sütőbe. 24-30 darab lesz belőle.

Tovább a blogra »