Hozzávalók:
225 g Graham liszt
75 g finomliszt
60 g nádcukor vagy kókuszcukor
1 kk. szódabikarbóna
1/4 kk. só
1/8 kk. fahéj
90 g vaj
30 g méz
50 ml tej
Egy tálban összekeverjük a liszteket, a cukrot, a szódabikarbónát, a sót és a fahéjat. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, a mézet és a tejet. Összegyúrjuk. A tésztából labdát formálunk, folpackba csomagoljuk és kb. 45 percig a hűtöszekrényben pihentetjük. A lehűlt tésztát 3-4 mm vastagra nyújtjuk, és kb. 5*5 cm-es négyzetekre vágjuk. 170 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Kb. 40 darab nem túl édes keksz lesz belőle. Aki határozottan édes kekszet szeretne, legalább másfélszer ennyi cukrot tegyen bele, és az is inkább nádcukor legyen.