Narancsos-csokis biscotti

Hozzávalók:

25 g vaj

75 g cukor

1 narancs reszelt héja

1 tojás

150 g liszt

1 nagy csipet só

3/4 kk. sütőpor

50 g étcsokibogyó

50 g dió

A vajat habosra keverjük először a cukorral és a narancshéjjal, majd a tojással. Beledolgozzuk a lisztet, a sót és a sütőport, majd a csokibogyót és az apró darabokra tördelt diót. A tésztából egy 25-30 cm hosszú rudat formálunk, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. 10-15 percig hűlni hagyjuk, majd nagyjából 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket a sütőlemezre fektetjük, és újabb 15-20 percig sütjük. 18-20 darab lesz belőle.

Tovább a blogra »